Trykcenter

Opgaverne er spændende og to arbejdsdage sjældent ens. Vi udfører en bred vifte af grafiske trykopgaver og med mere end 70 års erfaring har vi altid arbejdet ud fra målsætningen om ”Hurtig og præcis levering af kvalitetsprodukter med kunden i centrum”.


Trykcenteret er vores betegnelse for opgaver der produceres og efterbehandles i husets offset afdeling, herunder brochurer, foldere, kataloger, magasiner/tidsskrifter, manualer, udstansede sagsmapper, brevpapir, kuverter og visitkort…men vi kan meget mere end det, så har du andre trykopgaver, er du altid velkommen til at kontakte vores salgsafdeling.


Den traditionelle offsettrykning giver mulighed for at producere i en uovertruffen høj kvalitet og i forlængelse af dette tilbyder Ecco Print også efterbehandling af din tryksag, så den skiller sig ud og signalerer kvalitet, finish og eksklusivitet. Når tryksagen er trykt, efterbehandler vi den med eksempelvis UV-lak, kachering, foliepræg eller blindpræg, hvilket skaber iøjnefaldende effekter.

En anden del af vores efterbehandling er vores pakkeafdeling, hvor vi distribuerer direkte til vores kunders lokalafdelinger. Det giver en utrolig fleksibilitet og sparer lagerfaciliteter hos kunderne.


Med Ecco Print som trykcenter er du sikret en engageret samarbejdspartner, der har hele den praktiske ekspertise, der skal til. Vi har et indgående kendskab til planlægning, styring og udførelse – fra idé til færdigt tryk.


Vi håber derfor, at dette kan blive en invitation til et samarbejde omkring din næste grafiske opgave.


Kontakt salgsafdelingen på +45 98 94 44 99
 

Cases & Nyheder

3M MCS-certificering
Color Line
Web2Print
Lehnsgaard – koldpresset rapsolie
3M MCS-certificering