Webløsninger

Man skal naturligvis kunne stille krav til opbygningen af en hjemmeside - design og funktionalitet skal være i orden. Samtidig skal det være let at vedligeholde og udbygge siden uden at være afhængig af ekspertviden.

Vi tilbyder internetløsninger, som opfylder disse krav. Vores kunder kan selv rette i siderne og derved gøre dem aktuelle og spændende at besøge igen. Det har samtidig den fordel, at økonomien i projektet kan holdes på et niveau, hvor alle kan være med. Man udvider i takt med behov og ressourcer.

Afhængig af Jeres behov, designer og programmerer vi Jeres hjemmesideløsning. Hjemmesiden får et professionelt udseende, der skaber sammenhæng i de signaler Jeres virksomhed sender til kunderne. Vi forbinder dermed Jeres trykte markedsføring med den elektroniske.
Vore internetløsninger bygger både på traditionelle HTML-løsninger og Content Management-systemet (CMS) DynamicWeb. Med focus på brugervenlighed, design og funktionalitet distancerer DynamicWeb løsningen sig fra hjemmesider i samme prisleje.

Cases & Nyheder

3M MCS-certificering
Color Line
Web2Print
Lehnsgaard – koldpresset rapsolie
3M MCS-certificering