Velkommen hos Ecco Print

Ecco Print dækker over hele spektret af grafiske løsninger – fra de traditionelle papirbaserede til de nye elektroniske. Alt samlet i ét grafisk hus. Derfor er vores fokus på kommunikationsløsninger med vægt på kvalitet, service og innovation. Samtidig er vi bevidste om den tillid, vi som samarbejdspartner skal leve op til.


Med mere end 70 års erfaring og 24 engagerede medarbejdere ser vi det som en del af opgaven at sørge for en problemfri produktion hos dig – at produktionen kører som den skal, når den skal.


Blandt produkterne finder du specialiteter som selvklæbende etiketter i ruller og ark samt print og kuvertering. Reklame og Offset tryk har vi arbejdet med i tre generationer. Seneste forretningsområde er skilte, storformatprint og forhandling af branchens flotteste udstillingssystemer. Vi er med andre ord grafisk totalleverandør.


Samtidig gør vi dit arbejde lettere. Du får én kontaktperson, der sørger for, at du får dine leverancer til tiden, i den aftalte kvalitet og til aftalt pris.


Rent teknologisk er vi naturligvis med i forreste række – og der vil vi blive.
Læs også om vores web2print løsning, der sparer dig for tid og penge.


Uforpligtende tilbud behandles hurtigt og professionelt.


Vi ser frem til en spændende dialog…


De venligste hilsner
Ecco Print


------------


Husk – Hasteordrer ikke er noget problem, men en del af hverdagen.
Kontakt derfor allerede i dag vores salgsafdeling på +45 98 94 44 99

Cases & Nyheder

3M MCS-certificering
Color Line
Web2Print
Lehnsgaard – koldpresset rapsolie
3M MCS-certificering