Fødevarer

Ecco Print er specialister i fødevareetiketter. Vi har mange års erfaring med tryk af etiketter til forskellige typer af fødevarer.

Vi kan hjælpe lige fra designfasen til tryk af etiketter, og vi kender alt til, at der kan være krav til papir, klæber og overfladebehandling.

Har du brug for etiketter til kolde eller fugtige overflader, til frosne fødevarer, varer der udsættes for varme eller til ujævne overflader, kan vi hos Ecco Print hjælpe dig.

Alle vores etiketter er godkendt til påsætning på fødevareemballage. Etiketterne må dog ikke være i direkte kontakt med fødevaren.

Kemisk-teknisk

Vi har stor erfaring med at producere etiketter til den kemisk-tekniske-industri.

Det kan være til produkter som kemikalier, lak, rengøringsmidler eller lignende.

Med vores ekspertise inden for etiketter og kemisk-teknisk industri rådgiver vi dig om etikettens holdbarhed og anvendelse, hvilket er essentielt, hvis du har brug for eksempelvis vejrbestandige etiketter, eller labels, der er resistente overfor væsker, olie og fedt.

Industri

Ecco Print trykker etiketter til forskellige typer af virksomheder inden for industrien.

Vi kender til vigtigheden af, at etiketten er udformet, så der tages hensyn til industrielle forhold. Har du brug for ekstra holdbare etiketter, som kan bruges både udendørs og indendørs, rådgiver vi dig, så du får den bedste løsning.

For os er det altafgørende, at dine labels passer til dit produkt .